درباره جدیدترین پیشرفت ها و نوآوری ها در پوشش های چند منظوره هوشمند و فیلم های نازک در صنایع حمل و نقل ، هوافضا و مهندسی زیست پزشکی
روش های سنتز ، پردازش ، آزمایش و توصیف پوشش های هوشمند و فیلم های نازک را برجسته می کند
چشم اندازهای فعلی و روندهای آینده در صنعت را مرور می کند

اگر شما نیاز به یادگیری CUDA دارید اما تجربه محاسبات موازی ندارید ، برنامه نویسی

سه شنبه 25 خرداد 1400
20:42
رضایی نابید

اگر شما نیاز به یادگیری CUDA دارید اما تجربه محاسبات موازی ندارید ، برنامه نویسی CUDA: مقدمه یک توسعه دهنده یک راهنمای دقیق برای CUDA را با یک پایه در اصول موازی ارائه می دهد. این کار با معرفی CUDA و سرعت بخشیدن به موازی سازی و سخت افزار GPU آغاز می شود و سپس وارد نصب CUDA می شوید. فصل هایی در مورد مفاهیم اصلی شامل رشته ها ، بلوک ها ، شبکه ها و حافظه بر روی هر دو مسئله موازی و خاص CUDA تمرکز دارند. بعداً ، این کتاب CUDA را در عمل برای بهینه سازی برنامه ها ، سازگاری با سخت افزار جدید و حل مشکلات رایج نشان می دهد.
رای خوانندگان تازه وارد برای هر دو
دستورالعمل های دقیق به خوانندگان کمک می کند تا کیت توسعه نرم افزار CUDA را بهینه کنند
تکنیک های عملی کار با حافظه ، رشته ها ، الگوریتم ها ، منابع و موارد دیگر را نشان می دهد
CUDA را در چندین سیستم عامل سخت افزاری پوشش می دهد: Mac ، Linux و Windows با چندین چیپ ست NVIDIA
این کتاب به دنبال ارائه تاریخچه و بحث مفصلی نیست ، اما در عوض هدف آن است که دانش آموز را از این ایده که همه غذاهای جهان چیزهای منحصر به فردی برای ارائه به یک فهرست دارند ، به دانش آموز ارائه دهد. این نویسنده به شدت معتقد است که غذاهای سایر ملل (و حتی سایر مناطق ایالات متحده) اغلب توسط دانشجویان و آشپزهای وابسته به فرهنگ کوتاه مدت مورد کوتاهی قرار می گیرند و باید سعی شود ذهن آنها به فرصت های نامحدود موجود باز شود. کلمه "غذا گرایی" برای تعصب در برابر غذاهای خارج از فرهنگ شما معرفی شده است.
ا استفاده از سنت های متنوع آشپزی از جمله قاره آمریکا ، اروپا ، حاشیه اقیانوس آرام ، آفریقا ، خاورمیانه و آسیای جنوبی به دانش آموزان یاد می دهد که درک کنند همه غذاهای جهان چیزهای منحصر به فردی برای ارائه به یک منو دارند
* مفهوم "غذا گرایی را معرفی می کند ، "تعصبی که می تواند خلاقیت یک سرآشپز را خدشه دار کند
* مقایسه ای در تاریخ ، تکامل و مهاجرت از مواد و تکنیک های غذایی
*عم آشپزی: رفتار مصرف کننده در بخش بین المللی رستوران با بررسی عواملی که بر ذائقه آشپزی و رفتار ناهار خوری ما تأثیر می گذارد ، نشان می دهد که چگونه آنها می توانند به تجارت موفق در صنعت تبدیل شوند.

با پیش گفتار Prue Leith ، رستوران دار ، نویسنده ، معلم و نویسنده و رمان نویس آشپزی و رمان نویسی ، و لیستی از همکاران مشهور و معتبر بین المللی از انگلستان ، فرانسه ، استرالیا و هنگ کنگ ، این متن در مورد


[ بازدید : 20 ]
ساخت وبلاگ
اخبار فیلم و سریال مهاجرت به کانادا از طریق کار بوتاکس مجله گويا آی‌ تی مجله مایکت
بستن تبلیغات [x]