مواد افزودنی رنگی مواد غذایی در چند سال گذشته مورد تحقیقات بسیاری بوده است و تقاضای
سه شنبه 21 ارديبهشت 1400
23:27
[ ]
مواد افزودنی رنگی مواد غذایی در چند سال گذشته مورد تحقیقات بسیاری بوده است و تقاضای مصرف کنندگان برای رنگ های مصنوعی طبیعی و ایمن بیشتر می شود. این کتاب به بررسی رنگهای طبیعی و مصنوعی موجود ، خصوصیات و کاربردهای آنها و همچنین مسائل نظارتی ، حسی و تحلیلی می پردازد. قسمت اول شامل توسعه و ایمنی مواد افزودنی رنگی مواد غذایی است. بخش دوم خصوصیات و روشهای تجزیه و تحلیل را پوشش می دهد ، و بخش سوم بر کاربردهای خاص محصولات غذایی و روند آینده متمرکز است.
- افزودنیهای رنگی طبیعی و مصنوعی موجود برای غذاها و نوشیدنی ها را مرور می کند ، به خواص و کاربردهای آنها و همچنین مسائل نظارتی ، حسی و تحلیلی می پردازد.
- تجزیه و تحلیل تخصصی رنگ های منشا طبیعی ، رنگ های مصنوعی ، نمای کلی مقررات ، تجزیه و تحلیل ایمنی و سلامت مصرف کننده
- پوشش جامع خواص و توسعه در رنگهای غذایی: خلوص شیمیایی ، ثبات رنگ و درک حسی مصرف کننده
[ بازدید : 21 ]